Ízületi Ma-uri masszázs

Ma-uri masszázs „Egy csepp a Csendes-óceánból” – Hát és derékmasszázs

A Csendes-óceán szigetein honos mozgásformákból és spirituális gyógyításból alakult ki a Ma-Uri ősi masszázs. A masszírozó mozdulatok – melyek, főleg alkarral történnek – rituális tánclépésekhez igazodnak és együtt utánozhatatlan harmóniát hoznak létre.

A masszázs célja a test, a lélek, és a szellem összehangolása, hogy visszaállítsa az egyensúlyt az ember és az univerzum között. Az alkarral történő nyomás hatására az izmok teljesen ellazulnak, a stressztől kialakult csomók feloldódnak.

A masszázs nyugtató hatású, kiválóan alkalmas:

stressz,
depresszió,
pánikbetegség,
szenvedélybetegségek kezelésére,
az idegrendszer megnyugtatására.


Ízületi MA-URI masszázs

A masszázs a szervezet önszabályozó rendszerére és válaszkészségére épít.

A szervezet a válaszokat a szükségletek, a betegségek, vagy az alkalmazott terápiák hatására lépteti életbe. Az érintés vagy tapintás élménye a test felszínén elhelyezkedő érzékelő idegvégződések útján jut el az idegközpontba, és érzelmi válaszokat hív elő.

Illóolajjal kombinálva frenetikus változás érhető el a megfáradt ízületi területeken.


Az ízületi masszázs jótékony hatásai:

Az ízületi Ma-uri masszázs sokszor önmaga a megoldás!

Különböző sérülések után az izmok és az ízületek mozdulatlanságra kényszerülnek, lelassul a helyi vérkeringés, nyirokpangás következik be, ez pedig izomletapadásokhoz vezet.


Hogyan segít a MA-URI masszázs?

  • Ma-Uri Izületi masszázsszervezet megtisztuljon a vér és nyirokáramlás illetve a különböző reflexzónák serkentése által.
  • Az ízületi  masszázs alkalmazásával felgyorsíthatjuk  a vér és nyirokkeringést melynek eredményeként fellazul az összetapadás és az ízület visszanyeri egészséges aktivitását.


Kezelés pozitív hatásai:

– gerinc a váll , a hát fájdalmai enyhülnek
– fokozódik a faggyú és verejték elválasztás javul a kiválasztó szervek működése, a salakanyagok gyorsabban távoznak a  szervezetből
– Növeli a vér oxigéntartalmát, ezáltal lassítja az öregedési folyamatot, segít az időskori betegségek elkerülésében, leküzdésében

Rendszeres masszázs segít a személyes egészség megőrzésében,  javít a terhelhetőségen növeli az álló és teljesítőképességet, elsőrangú segítség a hátfájás megelőzésére, vagy megszüntetésére.

 

Duka Annamária

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid'); ga('send', 'pageview');