2017-06-17

MA-URI MASSZÁZSRÓL

Masszázsról általánosságban

A Ma-uri masszőr, Selinamasszázs a szervezet önszabályozó rendszerére és válaszkészségére épít.

A szervezet a válaszokat a szükségletek, a betegségek, vagy az alkalmazott terápiák hatására lépteti életbe. Az érintés vagy tapintás élménye a test felszínén elhelyezkedő érzékelő idegvégződések útján jut el az idegközpontba, és érzelmi válaszokat hív elő.

 

Érintés:

A csecsemők érintése, simogatása, ölbe vétele nagyon fontos szerepet játszik az idegrendszeri fejlődésben. A megfelelő tapintási ingerek hiánya az idegrendszer érési folyamatainak késleltetésén túl későbbi magatartászavarokat, sőt az ellenálló képesség gyengeségét okozhatja.

Az érintésnek nem csak a korai életszakaszban van jelentősége. Az érintés, mint például a masszázs, jobb agyféltekés működésre hangolja az embert. Ez alkalmas állapot az ellazuláshoz, a befelé figyeléshez, az élmények belső rendezéséhez, oldott, jó közérzetet biztosít.
Kiegyensúlyozza az idegrendszert és az építő, a szervezetet erősítő folyamatokhoz teremt kedvező nagyon közeget.

Idegrendszeri hatások:

Az érintés által kiváltott ingereknek az idegrendszer rehabilitációjában is fontos szerepük lehet. A test megfelelő mennyiségű ingerlésével elősegíthető a sérült idegpályák helyreállítása. A masszázs élettani hatásai közvetlenül és közvetve is jelentkeznek. A közvetlen hatások a kezelés során azonnal, vagy rövid időn belül, de még a kezelés alatt jelentkeznek. A közvetett hatások időben elnyúlva, többnyire az ismétlődő kezelések hatására jelennek meg.

MA-URI masszázsról

A MA-URI masszázs különlegessége, hogy masszőrként munka közben folyamatosan mozgok, táncolok. Áramló mozdulataim az óceán hullámzását idézik - ahogy többen is fogalmaznak.

A kiáradás és visszahúzódás, mint aktív és passzív elemek végigkísérik a masszázs egészét, ezáltal olyan hatást eredményezve, amely jobb és bal agyféltekét, női és férfi oldal kiegyensúlyozásához vezet. Fizikai formájában egy olajos, teljes testmasszázs, ahol az intim részeket törülköző takarja. Az alkarral végzett széles mozdulatok a bokától a hát közepéig, valamint a válltól a lábszár középig terjednek ki. Összekapcsolják felső és alsó testrészeinket, aminek hatására a teljesség érzését élheted át.

Ma-Uri és az érintés

Az érintés sebességét és mélységét mindig a zene, a pillanatnyi lelkiállapot és a gyógyulás vagy ellazulás iránya és milyensége szabja meg.

Nincs két egyforma masszázs.

A mozdulatok a simogató, lágy, nyugtató érintés és az erős, határozott masszírozás közt ingadoznak. A pillanatnyi erősséget és dinamizmust az határozza meg, hogy te mint páciens számodra az adott helyzetben mi a leghatásosabb. Hogyan tudsz leginkább elindulni a testi-lelki öngyógyítás folyamatában.

A MA-URI masszázs hatásai fizikai, lelki, szellemi szinten egyaránt érezhetőek.

Érdemes kiemelni a következőket:

 • Oldja a stresszt, a nyugtalanságot, a feszültséget, a depressziót
 • Növeli az inak és az ízületek hajlékonyságát
 • Kedvezően hat a vér és nyirok keringés szabályozására és az anyagcserére
 • Táplálja, fiatalítja a bőrt
 • Megszüntetheti a csontrendszer és a belső szervek betegségeit
 • A csontritkulás folyamatát lassítja, illetve megelőzi
 • Oldja az izomfeszültséget, ami relaxáló hatással van a testre
 • Fejleszti a tudatosságot, növeli az önbizalmat, önértékelést, intuíciót
 • Egyensúlyban tartja a szervezet energiaszintjét
 • Összehangolja a bal és a jobb agyfélteke működését
 • Lehetőséget ad megtalálni a válaszokat a Ki vagyok, Honnan jöttem, Merre tartok kérdésekre
 • Segít lelki folyamataink megértésében és szükség esetén feloldásában.

Június 1-től változnak a masszázs árak.
Meglévő vendégeim májusban és júniusban is a jelenlegi áron vehetik igénybe szolgáltatásaimat.
Szeretettel várlak titeket,szeretteiteket egyaránt.
Selina

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid'); ga('send', 'pageview');