2018-08-26

Olaj csodák, eszenciák

Illóolaj - Olaj csodák, eszenciák, esszenciális illóolajok

Olajeszenciák

Illóolaj születése:

Az esszenciális illóolajok a természetben is fellelhető illékony agyagok, melyek a bokrokban, virágokban, fákban, gyökerekben, cserjékben és magvakban képződnek.

A növények keringésében a túlélést szolgálják...

Milyen gyorsan hatnak az illóolajok?

20 másodpercen belül elérik az agyat,
2 percen belül a vérkeringést,
20 percen belül a test minden sejtjéhez eljutnak.


Selina-portréIllóolaj gyorstalpaló:

Az illóolajok természetes aromás vegyületek, melyek magvakban, fakérgekben, szárakban, gyökerekben
és egyéb növényi részekben találhatók.

Lehetnek egyaránt enyhén, vagy erőteljesen illatozók.
Ha valaha is élvezte az ajándékba kapott rózsa illatát, vagy elsétált egy levendulamező mellett, vagy érezte a frissen levágott menta illatát, akkor tapasztalhatta az aromás illóolajok egyik legszebb tulajdonságát.

Az illóolajok hangulatemelők is lehetnek, nyugtathatják az érzékeket, de képesek erős érzelmi választ is kiváltani.

A dōTERRA® CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű illóolajok tiszta, természetes, illatos vegyületek, melyeket a növényekből nagy gondossággal nyernek ki.

Az illóolajok minősége és hatékonysága messze fölülmúlja illatuk varázsát.

A dōTERRA szorosan együttműködik a vezető illóolaj-vegyészek és a termelők globális hálózatával, hogy kiválassza a megfelelő növényi fajokat, amelyeket ideális környezetben termesztenek, és a megfelelő időben gondosan betakarítanak. A növények aromás vegyületeit gyakorlott, nagy tapasztalattal rendelkező lepárlók nyerik ki és kémiai elemzés alá vetik, hogy biztosítsák a tisztaságot és a megfelelő összetételt.

Döterra logóA dōTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű olajok jelentik a jelenleg elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatású olajokat a világon.

Az illóolajok alapfokon


Mik az illóolajok?

Ha valaha élvezte a rózsa illatát, akkor megtapasztalta az illóolajok aromás minőségét. Ezek a természetes, aromás vegyületek magvakban, szárakban, fakérgekben, gyökerekben, virágokban és egyéb növényi részekben találhatók. Az illóolajok természetes védettséget nyújtanak a természet kihívásaival szemben és nagy szerepet nyújtanak a beporzásban. Az illóolajokat évszázadok óta használja az emberiség az ételek ízesítésére, szépségápolásban, és az egészségügyi gyakorlatokban.

Hogyan használhatom az illóolajokat?

Az illóolajokat nagyon széles körben használják az érzelmi és fizikai jólét érdekében. Egyedülálló olajként, vagy összetett illóolaj-keverékként használhatóak a három különböző alkalmazás közül:

Aromatikusan

Amikor egyes illóolajokat párologtatunk, nagyon stimulálók, amíg más illóolajok nyugtató hatásúak lehetnek. Az olajok párologtatásával a levegőt frissíteni és tisztítani is lehet.

Helyileg

Az illóolajok könnyen beszívódnak a bőrbe és biztonságosan használhatók helyileg.

Belsőleg

Néhány illóolajnak gazdag kulináris történelme van és használhatók táplálékkiegészítőként a célzott testi-lelki harmóniára, jó közérzetre.

Az illóolajok igéretesek és izgalmasak is egyben, amikor a saját és családunk egészségmegőrzéséről beszélünk. Helyileg, belélegezve vagy belsőleg használva az illóolajok pozitív hatása határtalan.

Az illóolajokat tudatosan választjuk ki hatékonyságukért és tisztaságukért.

AromaTouch
AromaTouch
Cedarwood (Cédrusfa)
Cedarwood (Cédrusfa)
Breathe
dÓTERRA Breathe TM
Lime (Zöldcitrom)
Lime (Zoldcitrom)
Wild Orange (Vadnarancs)
Vad narancs (Vadnarancs)

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid'); ga('send', 'pageview');